Skip to content

Doamna Gaga şi domnul Gigi

16/08/2012
English: Lady Gaga in Maine, Portland, holding...

English: Lady Gaga in Maine, Portland, holding her speech against “Don’t ask, don’t tell”. (Photo credit: Wikipedia)

Becali: Lady Gaga e posedată, să vină la Bucureşti s-o batjocorim. Scuip televizorul când o văd

Credincioşii români nu o vor pe Lady Gaga în România. Concertul controversatei cântăreţe, programat pe 16 august, la Bucureşti a stârnit o serie de proteste pe internet. Creştinii au făcut o petiţie online cu scopul de a o împiedica pe artista americană sa concerteze în ţara noastră.

“Eu când am mai văzut-o, nu ştiu prea multe despre Lady Gaga şi nu ştiu prea multe despre apariţiile ei, pentru că eu văd doar două secunde şi scuip şi dau pe alt program. Noi trebuie să înţelegem că în vremurile noastre este război între Satan şi Hristos. Hristos va învinge. Noi nu putem să o interzicem. Nu te obligă nimeni să te duci la concertul lui Gaga Lady. Ea este un discipol al lui Satan. Satan are discipolii lui”, a declarat Gigi Becali, la România TV.

“Este foarte bine că vine, ca să vedem cât de rahat este ea, s-o batjocorim. Dacă nu-l vedem pe Satan cât e de ridicol şi de rahat nu ne dăm seama cât e de zdreanţă Satana. Şi atunci noi trebuie când o vedem pe Lady Caca să scuipăm. Înapoia mea Satan. Asta înseamnă creştin. Eu asta fac. Mă uit la ea, ptiu dau un scuipat mai mare pe televizor şi dau pe alt program şi nu mai ştiu cine e Lady Gaga”, a mai spus Gigi Becali.

“Dacă sunt creştini adevăraţi şi vor vedea ce este acolo, unii care au trăiri creştine vor scuipa şi vor pleca şi o vor lăsa de rahat acolo. Care au ieşiri demonice şi le place demonizarea şi satanismul vor rămâne şi le vor place. Sunt foarte mulţi oameni atraşi de Satan”, a precizat Becali.

“Este de vină numai Satan care-şi face apariţia prin oameni, prin gesturi, prin fel de fel de lucruri. Nu este nimeni de vină. Sunt oameni care nu au niciun fel de credinţă, ei spun eu mă duc să fac bani. Ea nu-şi dă seama că e posedată şi este sub influenţa lui Satan. Ea nu crede în nimic. Lady Caca nu e împotriva lui Hristos dar vrea să câştige bani, ea nu ştie că va arde în fundul iadului”, a mai declarat omul de afaceri.

[youtube:www.youtube.com/watch?v=3dK00Dxz-kQ]Gossip’s Beth Ditto: ‘Lady Gaga’s music is for five-year-olds’

[youtube:www.youtube.com/watch?v=LWxTGJ3TK1U]

* Lady Gaga’s Bad Romance – The Occult Meaning

* Un fotograf a vrut să îi pozeze chiloţii lui Lady Gaga şi a rămas fără aparat

Advertisements

From → The blog

Comments are closed.

%d bloggers like this: