Skip to content

Tramvaiu’ lu’ Traian

19/07/2012
Hai, să trăiţi bine!

Hai, să trăiţi bine!

Două TRAMVAIE s-au CIOCNIT în Capitală: cel puţin 28 RĂNIŢI, doi GRAV

Două tramvaie s-au ciocnit, în jurul orei 12:20, în zona Sebastian, din Capitală. Potrivit primelor informaţii, 28 persoane care se aflau în tramvaiul care circula pe linia 32 au fost rănite, printre care şi doi copii, gemeni. Unul dintre aceştia, în vârstă de 10-11 ani, a fost lovit foarte rău în zona spatelui. Se pare că are o fractură la coloana vertebrală. Şase persoane au suferit atacuri de panică.

Nicio persoană nu a fost, însă, încarcerată. 18 răniţi au fost duşi la spital, iar alţi 10 au primit îngrijiri medicale la faţa locului.

Unul dintre tramvaie, cel care a fost rupt în două, nu avea călători. Acesta era un tramvai care circula pe linia 41, dar care, în acel moment, se retrăgea la depou.

Cei doi vatmani au suferit răni la cap, dar acestea nu sunt grave. O concluzie preliminară arată că primul tramvai, cel care circula pe linia 41, ar fi deraiat.

* TRAMVAIUL 41 – Blestemul accidentelor continuă

* Pericol de deraiere! Caldura topeste izolatia de pe sinele de tramvai in Timisoara. RATT a introdus autobuze in locul tramvaielor 9

Advertisements

From → The blog

Comments are closed.

%d bloggers like this: