Skip to content

Indicăţii de la Marele Licurici pentru statul român

11/07/2012
Photinus pyralis, common eastern USA firefly, ...

Photinus pyralis, common eastern USA firefly, lightning bug (Photo credit: Wikipedia)

„Prim-ministrul Ponta a solicitat Parlamentului României să convoace rapid o sesiune extraordinară pentru a adapta legislaţia referitoare la referendumul din 29 iulie conform recentei hotărâri a Curţii Constituţionale. Preşedinţii ambelor Camere ale Parlamentului ar trebui să acţioneze fără întârziere în acest sens. Prim-ministrul are absolută dreptate că este inacceptabilă desfăşurarea unui referendum care pare în neconcordanţă cu prevederile Constituţiei. Acest lucru ar provoca intenţionat o criză constituţională foarte periculoasă.”

„Prim-ministrul Victor Ponta a confirmat acest angajament solicitând Parlamentului să acţioneze. Sunt încrezător că preşedintele interimar Crin Antonescu va face acelaşi lucru semnând o lege a referendumului în concordanţă cu hotărârea Curţii Constituţionale imediat ce aceasta ajunge pe biroul său.”

„Dacă devine evident că Parlamentul nu doreşte sau nu se poate reuni şi acţiona imediat, atunci Guvernul ar trebui să ia măsurile care sunt de competenţa sa pentru a se asigura că organizarea şi desfăşurarea referendumului sunt în deplină concordanţă cu recenta decizie a Curţii Constituţionale privind referendumul.”

„Este inacceptabil un referendum care nu este în concordanţă cu Constituţia.”

Se pare că statu-n genunchi nu mai este suficient pentru români.
Poate că a sosit momentul să fie puşi pe coji de nucă.
La colţ.
Iar Anastase să le numere biluţele.
Sigur o să iasă mai multe.

Advertisements

From → The blog

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. The Romania Mutiny: Titanicul se duse la fund. Cu cârmaci cu tot. « turcanin. cu ţ.

Comments are closed.

%d bloggers like this: