Skip to content

Atenţie, cad copii: Copilul român

01/07/2012

Un copil de un an şi opt luni a căzut de la etaj, în Argeş
01 iul 2012, 15:57 | RTV.net
Un copil de un an şi opt luni a ajuns în stare foarte gravă la spitalul din Piteşti, unde medicii se luptă pentru a-i salva viaţa, după ce micuţul a căzut de la etaj.

Accidentul a avut loc la Merişani, unde, ca o ironie a sorţii, există un singur bloc de locuinţe, potrivit România TV, în care stau în principal angajaţi ai Petrom.

Micuţul a căzut de la etajul trei şi imediat după accident a fost preluat de urgenţă de o ambulanţă şi transportat la spitalul din Piteşti, la secţia de pediatrie.

Copilul a suferit, din primele informaţii, mai multe leziuni interne, iar după ce va fi stabilizat ar putea fi nevoie ca el să fie transferat la Bucureşti cu un elicopter SMURD.

Un copil de un an A MURIT după ce bunicul l-a scăpat de la geam
29 iun 2012, 20:42 | RTV.net
Tragedie într-o familie din Piteşti! Un copil de doar un an şi jumătate a murit după ce a fost scăpat de bunicul său de la etajul doi al blocului.

Băieţelul a căzut pe ciment de la o înălţime de 7 metri şi nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Micuţul a suferit leziuni foarte grave şi a ajuns în comă la spital. Acolo, medicii au decis ca băiatul să fie transferat la Bucureşti, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece copilul a decedat.

Bunicul este acum cercetat pentru ucidere din culpă.

Advertisements

From → The blog

Comments are closed.

%d bloggers like this: