Skip to content

Partidul de unică folosinţă

15/06/2012

PDL, acest partid mesianic al marelui ochios, a început să ia apă, iar şobolanii, evident, au început să chiţcăie.
Printre personaje cu brandul mare, plăcinte aruncate în poala unui Crin, gunoieri care încearcă să impună principiul „şi care-i problema?”, câte o pleaşcă care tace mâlc, au apărut chiar şi victime colaterale, cum ar fi marele filozof cu poneiul rozaliu.
Sau televiziunea naţională a traducătoarei Marina et Co, care până acum reuşise să nu facă valuri prea mari, umflându-se ca o gogoaşă, ajungând să aibă mai multe canale decât antenele lui Felix, fără ca nimeni să fie deranjat.
Adică, unii au fost deranjaţi, propunându-li-se câte un post călduţ şi bine remunerat pe timp de criză.
Evident, soluţia salvatoare a unui imbecil a fost desfiinţarea completă a televiziunii naţionale, o chestie pe care nici măcar plumbuitul nu a reuşit să o imagineze.
În aceste condiţii, când singura soluţie clocită de celebrul ansamblu folcloric Ardealul Muncitor şi Onest nu a fost reducerea furăciunii, ci tăierea salariilor profesorilor şi a celorlalţi bugetari, şi mărirea birurilor, nici măcar marele şpion, Mesia MRU, nu a reuşit decât să îngaime că vita românească e puturoasă şi dă prea puţine ouă, lapte şi lână, dând astfel dovadă că e mult mai deştept decât pare.
Nu e de mirare că marea şi fericita familie de plângăcioşi a început să-şi dea cu poşetele-n cap şi să dea din casă, acum că micuţul Titulescu îi ameninţă cu parchetul.

Berceanu: Plăcintă a pierdut trenul. Trebuia să plece când a fost cu plânsetele şi bocetele

„Aşa cum am spus, pentru mine toţi ăştia sunt nişte trădători şi pentru trădători nu am alte comentarii decât că sunt trădători”, a declarat Radu Berceanu.

Liderul PDL Mureş, Dorin Florea, către Roberta Anastase: Te crezi la discotecă?

„Te-am pus şefă la Parlament să numeri bile, nu să-ţi baţi joc”.

Şi preşedintele PDL, Emil Boc, este contestat de mai mulţi lideri importanţi care cer depunerea mandatului acestuia. Printre contestarii lui Emil Boc se numără şi prim-vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur.

La rândul său, vicepreşedintele Gheorghe Ştefan a anunţat că demisionează din funcţia de vicepreşedinte al Partidului Democrat Liberal. A demisionat şi liderul de la Mureş, Dorin Florea.

Gheorghe Ştefan, zis Pinalti, i s-a adresat lui Teodor Baconschi: “Ce te ţii, bă, de scaun?”.

Fostul ministru de Externe a replicat că nu se ţine de scaun şi că, indiferent dacă este sau nu în conducerea PDL, „numele Baconschi este un brand”.

Vasile Blaga: „Mesia nu mai există! Au fost doi şi unul l-am avut noi”.

Elena Udrea: „Au existat persoane care au venit pentru a-mi cere să fac diverse numiri în funcţii, să le angajez amantele”.

Vasile Blaga către Elena Udrea „Ţi-ai pus toţi delfinii în funcţie”.

Elena Udrea: „Ştiţi cu toţii unde sunt banii de la Ministerul Dezvoltării”.

Falcă a acuzat întreaga echipă de miniştri PDL: „L-aţi scăpat din hăţuri pe Ungureanu. Dacă rămânea prim-ministru, nu se întâmplau toate astea”.

Cum ar spune doamna cu chiloţeii de la malu’ mării: Fir-aţi ai dracu de tâmpiţi!

Şi, evident, soluţia este la îndemână: Crearea unui alt partid, mai mândru şi mai frumos, nou-nouţ, curat şi uscat, care să-l înlocuiască pe cârlanul bunicuţei după ce acesta va fi obosit de atâta alergat pe la Bruxelles. Eventual, recuperând şi dezertorii care acum au sărit în cealaltă barcă.

Să-ţi fie ruşine, Dinu Patriciu!

Advertisements

From → The blog

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. 电影之家

Comments are closed.

%d bloggers like this: