Skip to content

Hoţi urmăriţi cu mitraliera în Capitală

02/06/2012

Operaţiune spectaculoasă a poliţiştilor bucureşteni, vineri dimineaţă. Trupele speciale ale Poliţiei Capitalei au descins în locuinţele a patru suspecţi acuzaţi că au înşelat mai mulţi angajaţi ai unor bănci.
RTV.net

VIDEO

Escrocii foloseaua metoda intitulată “Maradona“. Mergeau la bancă şi le cereau funcţionarilor de acolo să le schimbe anumite sume de bani, din bancnote cu valoare mare, în unele cu valori mai mici. După ce primeau banii, profitând de neatenţia angajaţilor, escrocii nu le plăteau suma echivalentă, ci una mult mai mică.

Suspecţii au fost filmaţi de camerele de supraveghere din bănci, identificaţi de poliţişti şi luaţi pe sus din locuinţele lor. Unul dintre ei a fost reţinut pentru 24 de ore.

Sursa

x x x

Ancheta împuşcatului din lacul Plumbuita, aproape de final. Anchetatorii, ţinuţi în loc de expertiza balistică
Medicii legişti au efectuat astăzi autopsia bărbatului împuşcat de poliţişti în Lacul Plumbuita, stabilind că decesul acestuia a avut loc în momentul în care craniul i-a fost străpuns de glonţul tras de oamenii legii. Arma poliţistului a fost ridicată pentru expertiza balistică iar martorii evenimentului sunt audiaţi.

Agenţii de poliţie de la secţia 7 au explicat procurorilor că i-au urmărit pe cei doi hoţi după ce i-au surprins furând materiale de construcţii dintr-o curte. Unul dintre suspecţi a fost prins şi încătuşat, dar după o urmărire de circa doi kilometri, cel de-al doilea a sărit în lacul Plumbuita, încercând să scape. Oamenii legii au strigat somaţiile legale, iar apoi au tras în direcţia fugarului, care a dispărut de la suprafaţa lacului. Cadavrul acestuia a fost recuperat de pompieri o oră mai târziu. După verificarea cazierului, poliţiştii au constatat că împuşcatul mai fusese condamnat la o pedeapsă de cinci ani, pentru furt, şi a mai fost cercetat de trei ori pentru fapte similare. Anchetatorii mai au de audiat şi toţi martorii incidentului, dar aşteaptă şi expertiza balistică a armei poliţistului, obligatorie în aceste cazuri, pentru a putea închide dosarul.
cancan.ro

x x x

Ialomiţa: Zeci de indicatoare de circulaţie, furate de hoţii de fier vechi

Nimic nu mai scapă de mâinile hoţilor de fier vechi! Pe DN2, în judeţul Ialomiţa lipsesc nu mai puţin de 50 de indicatoare de circulaţie. Autorităţile recunosc problema dar nu i-au găsit încă o soluţie.
rtv.net

Hmmm… O soluţie ar fi să se introducă o pedeapsă pentru hoţie!
Poate n-ar strica să-i ascundă puţin, măcar pentru o vreme.
Evident, asta e o soluţie de om prost.
Aşa că autorităţile să se mai gândească, poate găsesc ceva mai sofisticat.
Se ştie doar că hoţii de fier vechi sunt mai inteligenţi decât orice autoritate.
Cum naiba să-i prinzi, când ei dau fuguţa cu fierul vechi direct la firmele lu alde Cioabă?

AU FURAT GARDUL DE LA ZOO
Voiau să fure fier vechi de la Zoo Slatina

x x x

Ceva nu e-n regulă.
Urmărire cu mitraliere?
Fugar (neînarmat) împuşcat în cap pentru furt?
Hoţi de table care nu pot fi prinşi?
Poate c-a venit vremea să se angajeze nişte poliţişti!

Advertisements

From → The blog

Comments are closed.

%d bloggers like this: