Skip to content

Încă unul făcut scăpat de harnicii tovarăşi ai lui MRU

01/06/2012

Dispărutul Marta a pus şoferul să-i plimbe telefoanele prin Bucureşti

Codruţ Marta a fost văzut pentru ultima dată în Bucureşti, în apropierea Casei Scânteii (unde are sediul postul Realitatea TV), în seara zilei de 21 mai. Era de Sfinţii Constantin şi Elena, iar el confirmase unui prieten, în cursul acelei zile, că urmează să sărbătorească onomastica fostei sale soţii.
Ultima persoană care ar putea confirma că l-a văzut înaintea dispariţiei este, potrivit surselor noastre, bunul său prieten şi naş Elan Schwartzenberg.
Abia vineri, pe 25 mai, fosta soţie a anunţat la IGPR dispariţia sa.
Luni, anchetatorii Direcţiei investigaţii criminale, coordonaţi de un procuror din Parchetul General, l-au audiat pe Elan, dar şi pe Sorin Blejnar.
S-a dispus darea în urmărire generală a dispărutului Codruţ Marta. Miercuri dimineaţă, măsura a fost completată cu darea în urmărire internaţională.

Regina Blejnar

Regina Blejnar, alt ardelean cinstit

Legături periculoase, interferenţe suspecte, prietenii interesate aduse la lumină de dispariţia “casieriei” lui Blejnar
Poliţia Omoruri caută piesa dispărută din reţeaua SRI

Pe Sorin Blejnar şi Codruţ Marta îi leagă o prietenie de o viaţă. Sunt născuţi în Săvârşin (Arad), au fost colegi de şcoală şi apoi au studiat la Timişoara la aceeaşi Universitate. La Timişoara, în aceeaşi perioadă când Blejnar debuta ca funcţionar în slujba statului, ca agent încasator (1996), la un alt serviciu al Primăriei se afirma Horaţiu Ţica. El va avea un rol important în ascensiunea lui Blejnar.

Ce să zic, multe succesuri în investigaţiile criminale!

Advertisements

From → The blog

Comments are closed.

%d bloggers like this: