Skip to content

Craterele noastre toate…

29/05/2012

Un crater cu diametrul de 10 metri a apărut din senin pe o stradă din municipiul Galaţi.
O stradă din Galaţi arăta, marţi dimineaţă, ca după bombardament sau ca după o explozie. Niciuna dintre cele două variante nu este, însă, o scuză pentru craterul cu diametrul de 10 metri. Explicaţia este că asfaltul pur şi simplu s-a prăbuşit, cel mai probabil după ce o conductă de apă s-a spart.

Alimentarea cu apă a fost întreruptă în zonă, iar traficul a fost deviat. Mai exact, şapte străzi învecinate cu strada Oltului au rămas pentru scurt timp fără apă potabilă. Potrivit ediţiei online a publicaţiei Viaţa Liberă, pentru aproximativ 10 locuinţe la care nu s-a putut relua alimentarea, cei de la Apă Canal au anunţat că vor instala o cişmea.
rtv.net, 29 mai 2012
Un crater cu diametrul de peste 10 metri a apărut pe strada

crater Buzău

crater Buzău

TU VEZI ORAŞUL: DUPA ASFALTAREA DE PRIMAVARA REAPAR CRATERELE MULT MAI MARI DE CAT AU FOST INITIAL. LA BUZAU IN CENTRUL ORASULUI DIN SENIN SOSEAUA PRASPAT REPARATA S-A SURPAT PE O SUPRAFATA DE 2 METRI CU UN DIAMENTRU DE 50 CM.
realitatea.net, 7 Aprilie 2012

Crater imens, în mijlocul unei străzi din Râmnicu Vâlcea VIDEO

Imaginile au fost filmate pe o stradă intens circulată din oraş, iar asfaltul s-a surpat chiar sub roţile unei maşini. Prin miracol, masina nu a fost avariată. A fost scoasă cu ajutorul mai multor şoferi care au văzut incidentul înainte ca groapa să se adâncească.
—rtv.net, 22 feb 2012

crater şosea Galaţi

crater şosea Galaţi

Crater pe şosea, pe Faleza Dunării la Galaţi

O groapă adâncă de aproxiamativ şapte metri a apărut din senin pe una dintre cele mai circulate străzi din Galaţi. Autorităţile au intrat în alertă.
cancan.ro, 15 iun 2011

Maşină înghiţită de crater Timişoara

Maşină înghiţită de crater – Timişoara

Masina de la Drumuri, inghitita de un crater din asfalt la Timisoara

Capcanele din asfalt fac victime chiar in randul constructorilor. Un utilaj de la Drumuri a ramas blocat intr-un crater de pe strada Telegrafului din Timisoara.
Incidentul s-a petrecut ieri dimineata, in timp ce muncitorii executau lucrari de asfaltare pe strada Telegrafului. Drumul s-a surpat sub greutatea unuia dintre utilaje.
—time4news, 02 Iulie 2010

Advertisements

From → The blog

Comments are closed.

%d bloggers like this: