Skip to content

Cum e italianul şi cizma

23/05/2012

Cum a păcălit un italian 100 de pantofari români

Un patron italian a lăsat cu ochii în soare în jur de 100 de angajaţi români după ce le-a închis fabrica, şi-a luat marfa şi a fugit în ţara de baştină, asta în timp ce salariile angajaţilor nu erau plătite de luni în şir.

“Patronul societăţii comerciale S.C. „Futura Calzatura” S.R.L. a încălcat legea prin desfăşurare de muncă la negru şi evaziune fiscală. Acesta a fugit cu toată marfa, a pus lacăt pe firmă şi nu a desemnat nici măcar o persoană care să încheie relaţiile de muncă în mod legal angajaţilor”, a spus prefectul Dan Coriolan Simedru.

Mai mult, oamenii nu pot beneficia nici măcar de şomaj, întrucât italianul a plecat definitiv în Italia, cu tot cu ce mai avea la fabrică.
Firma, de-a lungul timpului, a avut mai multe probleme. Administratorul a fost găsit cu mai mult de 100 de salariaţi care munceau la negru şi nu a permis autorităţilor venite în control accesul în fabrică.

Acuma, că macaronarii sunt mafioţi de mafioţi, asta ştiu până şi italienii.
Iar că autorităţile de control din Transilvania sau Ardeal sau Erdély sunt tari ca prosopu’, asta ştie o lume-ntreagă.
cinstiţii ardelenii cu foamea-n gât au acceptat să lucre la niegru, asta nu-i de mirare, pentru că e absolut firesc în Românica.
Iar cu pantofarii, românii oricum nu prea avură noroc în ultima sută de ani.
Aşa că, ajungem tot la vechile vorbe neaoşe cu „românul s-a născut fără noroc” sau „şi bătută, şi futută, şi cu viţica pierdută”.
Să trăiască cinstitele feţe de la Cluj, că conduce ţara spre viitor luminos!

* Angajaţii firmei „Futura Calzatura” au protestat în faţa prefecturii

Advertisements

From → The blog

Comments are closed.

%d bloggers like this: