Skip to content

Spaniolii au învins. La Budapesta.

10/05/2012

Lost in EU

Ca de obicei, la începutul spectacolului de pe noul stadion al lui Oprescu, un comentator paraşutat de UEFA fără marşrut a făcut mişto de unguri, confundând Budapesta cu Bucureştii.

O chestie care se întâmplă frecvent.
Bine că nu a confundat Bucureştii cu Sofia, că ieşea moarte de om.

Din fericire, ungurenii sunt oameni paşnici şi nu se oftică atunci când lumea încurcă Budapest cu Bucharest.

Iată şi de ce:

Dezorientaţi geografic! 400 de fani ai lui Bilbao şi-au luat bilete de avion către Budapesta în loc de Bucureşti!

Mai mulţi suporteri ai echipei Atletico Bilbao s-au trezit că, în loc să vadă meciul la Bucureşti, sunt pierduţi prin… Ungaria.

Celebra confuzie Bucharest-Budapest a devenit ceva la ordinea zilei, iar cea mai recentă păţanie e a peste 400 de spanioli care au vrut să vină la Bucureşti ca să îşi susţină echipa favorită, Bilbao.

Numai că au confundat oraşele şi şi-au luat bilete către Budapesta, astfel devenind ţinta glumelor chiar pe site-ul oficial al echipei favorite.

Spanioli_567908_cu bascăDomnul cu bască (ăla mai dolofan) apare în aproape toate imaginile surprinse de reporteri legate de Marele Meci din Bucureşti. De unde se vede treaba că el sigur nu a confundat cele două oraşe cu B.

Nevinovata confuzie a fost, deci, benefică pentru ungureni, că au făcut rost de neşte vizitatori nesperaţi. Partea proastă e că românaşii au pierdut neşte vizitatori, culmea, exact aceia care au aterizat la Budapest!

Iată însă ce au pierdut cei 400 de rătăciţi pe continentul UE:

Spaniolii au rămas MASCĂ! CUM au fost chemaţi “la cameră” de “fetiţele” din Bucureşti! “Hai la un…”

Nu-i vorbă, că ce au pierdut s-ar putea să fi găsit poate chiar mai de soi la fraţii noştri dunăreni, ale căror reprezentante ale sexului delicat sunt renumite nu doar în UE, ci pe întreg mapamondul.

Şi, la urma urmei, dacă unguraşii nu se băşică atunci când lumea confundă Budapesta cu Bucale, noi chiar că nu am avea motiv să o facem.

Hai, elöre, dragi europeni, să unim Budapesta cu Bucureştiul, ca să terminăm odată pentru totdeauna cu astfel de confuzii ale extratereştrilor inculturişti eşuaţi pe malurile Dâmboviţei!

Advertisements

From → The blog

Comments are closed.

%d bloggers like this: