Skip to content

Muma lui Ponta. La Cotroceni.

08/05/2012

Micul Titulescu a venit la învestire cu mămica.
Aceasta i-a zis că să stea pe picioarele sale şi să nu se certe cu Băsescu!

Mai lipsea Năstase cu mătuşi-sa Tamara, Patriciu cu bătrânica aia de care n-a mai aflat nimeni nimica de acum douăj de ani…

Acuma, dacă mămica o să-l lase să stea pe picioarele sale proprii, mâine-poimâine o să-l lase pe micuţ să şi conducă, promovându-l de la stadiul de co-pilot.

În prima zi de la ajungerea la putere, micul Titulescu a şi început cu boacănele: a dat afară toţi prefecţii şi subprefecţii, a pus mâna pe Inspectoratul în Construcţii, care i-a dat atâtea bătăi de cap boss-ului Năstase, a renunţat la recuperarea sporurilor de revenire din concediu, de toamnă etc. acordate bugetarilor pe vremea altui pilot vestit, Tăriceanu, anunţând şi alte mari vendete.

Unde eşti tu, ungurene, cu ungurenii tăi? Mai că-ncepe să-ţi pară rău după iscoada cea isteaţă.

Mama lu’ Victooor, mama lu’ Victooor! Mai trage-l niţel de mânecă, să n-o ia de tot pe arătură!

Şi, pentru ca „slăbiciunea” domnului Băsescu să fie completă, o veste care era să treacă neobservată (de fapt, două):

Avem în sfârşit ambasador trimis în Holanda, şi Holanda are ambasador veritabil la Bucureşti. Colac peste pupăză, holandejii au hotărât să mai reducă fumegatul cu ierburi. Sau poate că nu e o mişcare atât de întâmplătoare…

Se pare că holandejii ăştia sunt pe val în Europa. Numai că pentru noi nu avură decât extremişti, să nu intrăm în Şenghen, iar pe franţuji îi cadorisiră cu un socialist, distrugând idila numită Merkozy şi ejectându-l pe Sarkozy, care vroia să iasă din Şenghen. Eh, tot un drac!

Şi, ca drama să fie completă, grecii îşi băgară singuri calul troian în curte, procopsindu-se cu neşte neonazişti, gândind pisemne că ai lor o să-i ţină piept relei ăleia de Merkel.

Trăim vremuri interesante, domnule!
Tare agitate mai sunt apele în zilele astea, căpitane!
Să sperăm doar că copilotul n-o să ne ghidoneze în decor.

Advertisements

From → The blog

Comments are closed.

%d bloggers like this: