Skip to content

30 de secunde

27/04/2012

Când eşti co-pilot de raliu, 30 de secunde îţi pot părea o eternitate.

Pe de altă parte, gazele de eşapament pot induce o stare de euforie, în care şi timpul începe să se dilate.

Ponta: „La 30 de secunde după ce moţiunea trece vom anunţa Guvernul. Totul este pregătit”
Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, pentru „Gândul”, că USL a pregătit formula guvernamentală şi programul pe care îl va aplica dacă moţiunea de cenzură va fi adoptată, potrivit Mediafax.

„La treizeci de secunde după ce se va anunţa că moţiunea de cenzură a fost adoptată, împreună cu preşedintele PNL, Crin Antonescu, se va anunţa componenţa Guvernului şi programul de guvernare. Totul este pregătit, avem o moţiune constructivă”, a precizat preşedintele PSD.
romanialibera.ro

Ce-or avea politicienii ăştia aşa mari dificultăţi cu cititul ceasului? Şi de ce devine timpul atât de relativ în funcţie de persoană? N-ar fi mai bine să facă lucrurile pe-ndelete, să nu se mai grăbească ca fata mare la măritiş?

Avem mereu parte de d-ăştia cu 10.000 de specialişti, de tehnocraţi şi plângăcioşi, care se scârbesc repede şi-şi dau demisia în 5, 10 sau 15 secunde.

Domnu’ Ponta, luaţi-vă altă clepsidră!
Şi băgaţi la loc pamblicile ălea în nas.
Şi scoateţi-vă casca aia, că vă cam strânge şi vi se-ncinge neuronul.

Ponta raliistu_ http://oradeiasi.oradestiri.ro/raliul-iasului-liderul-la-zi-al-clasamentului-intern-poate-deveni-sambata-campion-national-vine-si-ponta/actualitate/2011/09/22/

From → Funny, The blog

One Comment

Trackbacks & Pingbacks

  1. here now

Comments are closed.

%d bloggers like this: